Tapahtumakalenteri

Musa+ -hankkeen tapahtumakalenteri 2023

Musiikki-, tapahtuma- tai pelialan yrittäjä/toimija Keski-Suomessa – tule mukaan verkostoitumaan, innovoimaan ja kehittämään liiketoimintaa mielenkiintoisissa tapahtumissamme!

Kevät 2023

27.4. Törmäytystapahtuma

Musiikki-, tapahtuma- ja pelialojen törmäytystapahtuma 27.4.2023 klo 17.00–20.00 Digi & Game Centerillä (Matarankatu 2, Jyväskylä).

Törmäytystapahtumassa on luvassa mukaansatempaavia asiantuntijapuheenvuoroja, menestystarinoita, keskusteluja ja demonstraatioita musiikki-, tapahtuma- ja pelialojen risteyskohdista. Ja tietenkin rentoa verkostoitumista luovalla porukalla!

Tule viihtymään ja luomaan kontakteja – osallistua voi myös etänä.

Ilmoittaudu tapahtumaan:
https://link.webropolsurveys.com/S/AFEABA19E06EBB7B

Lataa ohjelma itsellesi (316 KB PDF):
Tormaytystapahtuma_ohjelma_program.pdf

Seuraa striimiä:
https://www.twitch.tv/expajkl

Puhujavieraat
Salla Hakkola

Salla Hakkola on muusikko–säveltäjä, joka on säveltänyt musiikkia mm. Roviolle ja useille muille pelialan yrityksille. Hänet palkittiin vastikään NYX Game Awards 2023 (New York) -tilaisuudessa.

Lue lisää (Salla Hakkola): https://www.sallahakkola.com/about

Lue lisää (Tonally): https://www.tonally.com/

Markus Pajakkala

Markus Pajakkala on tunnettu soitonopetusapplikaatio Yousicianin säveltäjä-tuottajana, aktiivisena muusikkona mm. Ellipsin, Von Hertzen Brothersin, Waltteri Torikan ja oman yhtyeensä Utopianistin taustalta sekä Tampereen G Livelabin jami-isäntänä.

Lue lisää (Markus Pajakkala @ Riffi.fi): https://riffi.fi/artikkelit/haastattelut/markus-pajakkala-utopianisti-musiikintekij%C3%A4-ja-multi-instrumentalisti

Sami Toivanen

Sami Toivanen on löytöretkituottaja, toinen Cityspotting-yrityksen perustajista. Vuonna 2020 perustettu pelillistetty kaupunkiseikkailu ratkaisee liikkumisen motivaatio-ongelmaa tarjoamalla inspiroivia näkökulmia ja retkiä omasta kaupungista.

Lue lisää (Cityspotting): https://www.cityspotting.fi/

Noveltive-logo

Vesa Peltola esitelee Noveltiven toimintaa ja demonstroi uutta studiota.

Lue lisää (Noveltive): https://noveltive.fi/

3.5. Yrityskehittämisen työpaja

Aika: 3.5.2023 klo 13.00–16.00

Paikka: GamePitPro (Jamkin pääkampus, A-siipi | Rajakatu 35, Jyväskylä).

Luvassa on pelialan ja musiikki- ja tapahtuma-alojen nykyaikaisiin liiketoimintamalleihin liittyviä pohjustuksia sekä yrityksen kehittämiseen liittyvää hyödyllistä tietoa ja sparrausta.

Tilaisuus on maksuton ja osallistuminen onnistuu myös etänä!

26.5. Liiketoiminnan innovointia matalan latenssin teknologioiden äärellä

Aika: 26.5.2023 klo 13.00–16.00 (Yläkaupungin yö)

Paikka: Suomalainen Musiikkikampus, tila P18_173 (Pitkäkatu 18–22, Jyväskylä)

Tule tutustumaan matalan viiveen teknologiaan, joka mahdollistaa reaaliaikaisen yhteissoiton verkon välityksellä – demonstrointia, keskustelua ja liiketoiminnan innovointia!

Tilaisuus on maksuton.

Lataa ohjelma itsellesi (320 KB PDF):
Musaplus_matalan_latenssin_innovointityopaja_ohjelma.pdf

Asiantuntijat
Juha Kujanpää

Juha Kujanpää on muusikko ja säveltäjä. Hän opettaa pop/jazz-pianonsoittoa, pedagogiikkaa ja säveltämistä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, ja on tutkinut yhteismusisointiin tarkoitettuja matalan latenssin ratkaisuja 2021–2023 Suomen eri korkeakoulujen kanssa yhteistyössä toteutetussa MUSE-hankkeessa.

Lue lisää: https://www.musiikkikampus.fi/asiantuntijat/juha-kujanpaa

Sami Sallinen

Sami Sallinen toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin koulutuksen lehtorina ja tutkintovastaavana. Hän on toiminut digipedagogiikkaan ja pelillisyyteen keskittyneen PLAY-hankkeen projektipäällikkönä sekä asiantuntijana suomalaisten ammattikorkeakoulujen Digisti yhdessä -hankkeessa, jossa tuotettiin yhteistä e-opintotarjontaa suomalaisiin korkeakouluihin. Vastikään päättyneessä AMK-verkoston MUSE-hankkeessa hän kartoitti ja kehitti etäratkaisuja musiikin opettajille, esittäjille ja tekijöille.

Lue lisää: https://www.musiikkikampus.fi/asiantuntijat/sami-sallinen

Syksy 2023

Myös syksyllä 2023 on luvassa mielenkiintoisia tapahtumia, joista saat tietoa mm. seuraamalla hankkeen verkkosivua osoitteessa https://www.oomc.fi/musaplus/ sekä hankkeen Facebook-kanavaa osoitteessa https://www.facebook.com/Tempoakannattavuuteen.

Syksyllä on luvassa mm. liiketoiminnan innovointityöpajoja XR-teknologian ja virtuaalitodellisuuden äärellä, Yrityskehittäminen työpaja Vol 2., sekä aloja yhdistävä ja virtuaalisuutta hyödyntävä lopputapahtuma!

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Nina Loimusalo-Lipiäinen
p. 050 471 9321
etunimi.sukunimi@jamk.fi

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Euroopan unioni - Euroopan sosiaalirahasto
Vipuvoimaa EU:lta
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus