Kategoriat
Uutiset

Sibelius 8 -koulutusta tarjolla!

PLAY-hanke järjestää musiikkikampuksen henkilöstön pyynnöstä Sibelius-koulutuksen, jossa käsitellään Sibelius 8 -notaatio-ohjelmistoa sekä Sibeliuksen mobiiliulottuvuutta. Kouluttajana toimii musiikkiteknologian huippuasiantuntija Matti Ruippo (http://ruippo.fi).

Koulutus järjestetään maanantaina 10.4.2017 aikavälillä 10.00–17.00 Jyväskylän ammattiopiston ATK-luokassa (123) osoitteessa Pitkäkatu 19–21. Koulutukseen voi osallistua vaikka koko aikaväli ei omaan aikatauluun sopisikaan.

Huomaathan, että paikkoja on rajallinen määrä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimithan nopeasti. Alla linkki sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen, jonka täyttäminen vie sinulta vain pari minuuttia:
http://bit.ly/PLAYSIB

Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen musiikkikampuksen sekä PLAY-verkoston henkilöstölle. Koulutukseen on vapaa pääsy – tervetuloa!

Kirjoittanut Sami Sallinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *