Kategoriat
Uutiset

Hankkeen loppujulkaisu saatavilla!

PLAY-hankkeen loppujulkaisu, Pelillisyys ja uudet teknologiat musiikin opetuksessa, on juuri tullut painosta. Projektiasiantuntija Petri Jussilan toimittama julkaisu on vapaasti kaikkien asiasta kiinnostuneiden saatavilla sähköisesti Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisusivuilla sekä painettuna projektipäällikkö Sami Salliselta osoitteesta Pitkäkatu 18–22, Jyväskylä (huone 124).

Julkaisussa lähestytään musiikin pedagogiikan, uuden teknologian sekä pelillisyyden ja pelillistämisen teemoja eri näkökulmista käsin. Julkaisu sisältää useita käytännöllisiä kuvauksia ja esimerkkejä uudenlaisista pedagogisista ratkaisuista, mutta samalla hahmotellaan teeman merkitystä Suomalaiselle musiikkikampukselle ja Keski-Suomelle.

Kirjoittanut Sami Sallinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *