Kategoriat
Blogit

AMK-koulutuksen ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 2021

MUSE mukana tutkimuspäivillä

Turun ammattikorkeakoulu järjestää tämänvuotiset Ammattikorkeakoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät, joiden teemana on Käytäntölähtöinen pedagogiikka kestävän kehityksen tietojen, taitojen ja asenteiden edistäjänä. 11.–12.11.2021 järjestettävät tutkimuspäivät ovat merkittävin ammatillista koulutusta ja sen tutkimusta esittelevä vuosittainen tapahtuma. Mukana tapahtumassa ovat yliopistojen, ammattikorkeakoulujen sekä toisen asteen ammatillisen koulutuksen kehittäjät ja tutkijat, kuten myös työelämän edustajat, yrittäjät ja viranomaistahot.

MUSE-hanke osallistuu tutkimuspäiville esityksellä, jonka aiheena on Korkean kuvan- ja äänenlaadun sekä matalan viiveen etäteknologiat – case LoLa. Esitys kuullaan osana Henkilöstön osaaminen ja kestävä kehitys -sessiota torstaina 11.11.2021. Tapaamisiin Turussa!

Lue lisää:

https://tutkimuspaivat2021.turkuamk.fi/

https://www.turkuamk.fi/fi/artikkelit/2822/kestavan-kehityksen-aiheet-esilla-amk-ja-ammatillisen-koulutuksen-tutkimuspaivilla/

Euroopan unioni - Euroopan sosiaalirahasto
Vipuvoimaa EU:lta
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Sami Sallinen
Sami Sallinen
lehtori, tutkintovastaava | Jyväskylän ammattikorkeakoulu

ORCID-tunniste: 0000-0002-6198-6761

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *