Kategoriat
Blogit

Mukaan! – V valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät

MUSE mukana musiikkikasvatuspäivillä

Suomen musiikkikasvatusseura – FiSME ry järjestää järjestyksessään viidennet musiikkikasvatuspäivät Tampereella 17.–20.11.2021. Mukaan! kokoaa kaikki musiikkikasvatuksesta kiinnostuneet toimijat yhteiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan. Tapahtuma on nelipäiväinen ja toteutetaan yhteistyössä Tampere-talon ja Tampereen kaupungin kanssa. Ohjelmaa tuottavat FiSME:n verkoston yhteistyökumppanit, kuten Suomen musiikkioppilaitosten liitto (SML), Konservatorioliitto, Konserttikeskus ry, Lastenmusiikki ry, Suomen Sinfoniaorkesterit ry, Suomen musiikinopettajien liitto (SMOL) sekä monet muut toimijat.

MUSE-hanke on mukana musiikkikasvatuspäivillä torstaina 18.11.2021 Musiikki yhdistää! -posterinäyttelyssä aiheella Etäratkaisut suomalaisessa musiikinopetuksessa. Luvassa on mm. ajankohtaista tutkimustietoa musiikin etäopetuksen tilasta Suomessa. Tapaamisiin Tampereella!

Lue lisää:

https://fisme.fi/mukaan/

Euroopan unioni - Euroopan sosiaalirahasto
Vipuvoimaa EU:lta
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Sami Sallinen
Sami Sallinen
lehtori, tutkintovastaava | Jyväskylän ammattikorkeakoulu

ORCID-tunniste: 0000-0002-6198-6761

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *